Aanmelden/opzeggen

Heeft u een WMO-indicatie, WLZ-indicatie of een PGB dan kunt u deelnemen aan de dagverzorging op Het Scheiend. De insteek van onze zorgboerderij is dat toekomstige deelnemers eerst een kennismakingsbezoek brengen aan de boerderij. Op deze manier kan men de sfeer proeven, kijken of er een klik is en wederzijdse verwachtingen bespreken. Beëindiging van de dagverzorging kan op elk gewenst moment, er is geen opzegtermijn. Neem contact op met de zorgboerderij voor verdere informatie.

Bereikbaarheid

Deelnemers worden s‘ochtends gehaald en avonds thuisgebracht door Taxi van Kronenburg. Het is natuurlijk ook mogelijk dat deelnemers zelf gehaald en gebracht worden door naasten en familieleden. Daarnaast is het mogelijk om met lijn 192 van de buurtbus (Oirschot – Boxtel) te komen. Het Scheiend heeft een eigen bushalte op deze lijn.

Methodiek/systematiek

Nieuwe deelnemers krijgen de eerste weken altijd extra begeleiding om hun interesses en behoeften te bepalen. Wij streven ernaar om alle deelnemers activiteiten te laten ondernemen die zij zelf als prettig ervaren. Ons uitgangspunt daarbij is: ‘Niets moet, alles mag’. Het Scheiend geeft met een waardevolle dagbesteding in een stimulerende en rustgevende omgeving weer extra kwaliteit aan het leven.